לןגן

בלילת בירה

מאת: "יומן מסע " מתכונים מהבלוג של שף מיכאל כץ, פורסם: 16/08/2021 | 21:48
בלילת בירה

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים את השמרים בבירה, מוסיפים את הקמח בהדרגה ובעזרת מטרפה מערבבים עד קבלת מרקם חלק. מוסיפים את המלח. חשוב מאוד לתת לבלילה לנוח לפחות חצי שעה לפני השימוש כדי שהגלוטן יתחיל לעבוד וייצור מרקם אלסטי. בלילה שלא נחה תיתן ציפוי מאד דק ללא סיבים, שמרקמו אינו נעים לאכילה .