אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח
  • כף וחצי שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • כף מלח
  • 2 וחצי כוסות מים פושרים
  • כוס חד פעמי שמן
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לשים קמח.


  • 2

    לעשות באמצע גומה.


  • 3

    בתוך הגומה לשים שמרים וסוכר. את המלח לשים מסביב..


  • 4

    לשפוך מים בגומה ולהתחיל ללוש בסוף להוסיף כוס שמן.. להתפיח.ללוש ליצור חלה ושוב התפחה. לאפות 200 מע. שהחלה יוצאת מיד לכסות במגבת.


1

בקערה לשים קמח.


2

לעשות באמצע גומה.


3

בתוך הגומה לשים שמרים וסוכר. את המלח לשים מסביב..


4

לשפוך מים בגומה ולהתחיל ללוש בסוף להוסיף כוס שמן.. להתפיח.ללוש ליצור חלה ושוב התפחה. לאפות 200 מע. שהחלה יוצאת מיד לכסות במגבת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים