הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקילו קמח...2 כפות שמן...כפית מלח...כפית סוכר...2 כפות שמרים יבשים או שקית שמרית...ובערך 2 וחצי כוסות מים חמימים בהדרגה.. ללוש לבצק נוח וגמיש ולא דביק.. להתפיח עד הכפלת נפח!!...לאחר ההתפחה ליצור כדורים מאורכים...בערך 18 כדורים.. ולהניח על ריבועי נייר אפייה...את הכדורים אפשר ליצור בעזרת טיפה קמח.. להתפיח עוד 30 דקות...לחמם שמן עמוק בסיר.. לקחת את הנייר אפייה שעלייו הפריקסה ולהניח בשמן...הנייר ייתנתק בשניות...ואז להוציא את הנייר...להפוך שמזהיב והפריקסה תפח!!!...להניח על נייר סופג!!..לחכות כמה דקות לפני שפותחים וממלאים!!.