הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפריקסה קילו קמח 1 אבקת אפייה. 2 כפות גדושות של שמרים יבשים 2 ביצים חצי כוס חד פעמית שמן רבע כוס חד פעמי סוכר. בערך 2 וחצי כוסות מים פושרים להוסיף לסרוגין תוך כדי לישה לא בפעם אחת תוך כדי לישה להוסיף כפית מלח. להתפיח שעה, הבצק לא דביק אלא רך ונוח לעבודה. לאחר ההתפחה ללוש שוב, ליצור לחמניה ולהניח על נייר אפיה חתוכה ולהתפיח שוב. לטגן בשמן עמוק עים הנייר להפוך להוציא נייר בקלות יוצא להזהיב טיפה וזה מוכן למלא מכול טוב טונה ביצה תפוחי אדמה סלט לימון כבוש מה שאוהבים בתאבון אורה.....