הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהולחם כפרי קלי קלות..לא להאמין איזה תפיחה שונה....ממש כמו במסעדה!!!!
אחד וחצי כוס קמח לבן ...ואחד וחצי כוס קמח כפרי או קמח מלא...לערבב להוסיף כף סוכר...וכף שמרים או חצי שקית שמרית...לערבב להוסיף 3/4 כוס מים פושרים...לעבד לבצק ..להוסיף רבע כוס שמן זית וכפית מלח...ללוש זה נהייה מהר בצק נוח ולא דביק....להתפיח עד הכפלת הנפח...להוציא לנייר אפייה מקומח בקמח מלא..לעשות עיגול עם קמח...לא צריך ללוש..רק לעשות צורה עם הידיים...להתפיח עוד ארבעים דקות...לעשות חריצים..לפזר קמח למעלה..להכניס לתנור מחומם על 220....לזרוק קוביות קרח בתחתית התנור שיווצר אדים...אחרי עשר דקות להוריד חום ל 200...להוציא שהתחתית למטה עשויה ולהניח על רשת.צינון..חובה!!!!!...אפשר להכניס בבצק...גרעינים מקולפים..צימוקים..עגבניות מיובשות...ואפשר לעשות יחס של 2 ואחד בקמח.....