הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים את הקמח השמרים והסוכר לערבב את ואז המלח לערבב להוסיף את השמן לערבב לשים ביצים לערבב ואז את המים לשפוך בהדרגה וללוש לבצק נוח נעים ולא דביק זמן הלישה לבצק כ 10 דק לשמן מעט את הבצק לכסות לתת לבצק לתפוח כשעה... אחרי שהבצק תפח ..להוריד אויר לשמן את הידיים במעט שמן לחלק את הבצק לשתי חתיכות כל חתיכה לרדד לעלה גדול למלות בבשר לגלגל לרולדה להדק היטב את הצד עם ההידוק להניח כלפי מטה ... להתיז מעט ספריי שמן מעל הבצק תפיחה 5 דק למרוח ביצה שומשום ולתנור 180 מעלות 25 דק ... למילוי הבשר ... חצי קילו בשר טחון בצל גדול קצוץץ... לטגן עד להזהבה ממש בינתיים נטבל את הבשר כף פפריקה מתוקה מלח פלפל שחור קמצוץ אגוז מוסקט ראס אל חנות קמצוץ קינמון כורכום וממש טיפה כמון לערבב הכל ביחד לתערובת אחת ולהוסיף לתוך המחבת בינתיים הבצל שלנו התקרמל מערבבים ביחד ומטגנים כמה דקות טובות עד שהבשר ממש פירורים ונספג בטעמים מעדןן!!! מקילו יוצאות שלוש רולדות גדולות ממולאות בבשר !! המתכון בכוס חד פעמי שתפו אותי איך יצא לבריאות עדה !!!!!.