הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה שמים קמח שמרים וסוכר ... ערבוב ... מלח ערבוב שמן ... ערבוב ואז ביצה מערבבים שוב.. ואז מים לא בבת אחת מוסיפים לאט לאט לישה 10 דק אני לשה ביד!! הבצק שאמור להתקבל רךך נעים ומעט דביק מקמחים קערה ובצק מכסים ומתפיחים שעה... מוציאים אויר... ומחלקים ל 18 כדורים על שיש מקומח עושים את הצורה ומהדקים בצדדים ... כפי שהראיתי בשלבים !! מניחים על גבי נייר אפייה שחתכנו לריבועים מראש!! תפיחה של 45 דק'... מחממים שמן עמוק בסיר (על להבה בינונית) לא שמן רותח !!!! אחרת הפריקסה יישרף מבחוץ ותקבלו בצקק בפנים !!!! השמן צריך להיות חם.... בזהירות מרימים את הנייר האפייה עם הפריקסה ומניחים לתוך השמן כעבור כמה שניות ניתן לשחרר נייר האפייה... מטגנים עד לצבע זהוב יפה והופכים לצד השני... במתכון שלי אין צורך לשים אלכוהול כי יש ביצים ובזכות סה הפריקסה לא יוצא ספוג שמן !!!ניתן להגיש בתוספות של מטבוחה... בייצים ..טונה ... לימון כבוש... חמוצים... תפוחי אדמה .... סלט ירקותת...לבריאות הכוס שהשתמשתי למתכון היא חד פעמי שתייה קרה !!! בהצלחה עדה... :).