הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש את כל מרכיבי הבצק במשך 10 דקות לבצק נוח ואלסטי...
לכדרר לכדור לשמן את הקערה.
ואת הבצק ולהתפיח עד הכפלת הנפח..
להוריד למשטח עבודה להוריד אויר ולחלק לכדורים..
אם אתם רוצים לחמניה גדולה אז תחלקו ל100 גרם יוצא 16 יחידות..
ללחמניות קטנות של 50 גרם יוצא 32 יחידות...
לכדרר לכדורים ולתת מנוחה של 10 דקות..
לעצב ללחמניה אני שמתי את הלחמניות על מלבנים קטנים של ניר אפיה..
לכסות ולתת התפחה עד הכפלת הנפח..
להרתיח 2 ליטר מים עם 4 כפות סילאן ו2 כפות אבקת סודה לשתיה..
להניח את הלחמניות לכמה שניות מכל צד..
להוציא עם מסננת ולהניח על ניר אפיה.
לחרוץ 3 חתכים עם סכין חדה ולפזר מלח גס או שומשום..
לאפות בתנור שחומם מראש על 200 בערך 15 דקות...
אפשרי למלא עם כל מילוי שתבחרו.