הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש ידני או במיקסר - בקערה להניח את הקמח, השמרים, הסוכר, ולהתחיל להוסיף כף עראק ואת המים בהדרגה תוך לישה..
בסוף להוסיף את השמן והמלח. ללוש לפחות 7 דקות כאשר מכניסים את היד לקרקעית, אוספים את הבצק ומביאים אותו למעלה. מלמטה למעלה כל הזמן, אם במיקסר אז מהירות נמוכה..
להעביר לקערה משומנת, כסות בניילון נצמד, על זה מגבת חמימה ולהתפיח חצי שעה..
להסיר את הניילון, להכניס את היד עד הקרקעית ושוב להביא את הבצק מלמטה למעלה 4 פעמים..
לכסות בניילון נצמד, מגבת חמימה ושוב התפחה חצי שעה..
פעם אחרונה ללוש אותו דבר ולהניח להתפחה אחרונה 20 דקות מכוסה..
לחמם שמן בסיר חצי עמוק 160 מעלות, להניח בתוכו חתיכת גזר לא מקולף (זה ישמור שהשמן לא יישרף)..
להסיר את הכיסוי מהבצק, לא ללוש!!! הבצק יוצא עם בועות, תפוח ודליל וזה בסדר..
לתלוש עם ידיים רטובות כדור קטן מהבצק, ולבצוע חור באמצע..
להגדיל בעדינות את החור ולהניח בזהירות בשמן החם..
כשמזהיב להפוך לטיגון בצד השני..
להניח על רשת כמה דקות ואז לטבול בקערה עם סוכר היטב מכל הצדדים..