הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה3 וחצי כוסות קמח...כף שמרים יבשים...4 כפות שמן זית......אחד וחצי עד 2 כוסות מים קרים מהמקרר...כפית מלח...כף סוכר....לשים שמרים קמח וסוכר לערבב...להוסיף כוס מים קרים...ללוש להוסיף את שאר המים.בהדרגה...שיהיה בצק דביק אך לא נוזלי...ואז להוסיף שמן ומלח....לפזר חופן קמח..למעלה ולהתפיח שעה...לחמם תנור על 200 מעלות...שיהיה חם...בידיים משומנות לקחת חתיכה מהבצק ולשטח עם הידיים על נייר אפייה משומן בשמן זית..ככה עם ארבעה חלקים....בלי להוציא לבצק את האוויר...לפזר שמן זית למעלה בצל עגבניות גבינת פטה...ולהכניס לתנור....שהפוקאצה מזהיבה ...3 דקות לפני שמוציאים מהתנור לפזר מוצרלה או עמק....!!!! הבצק צריך להיות דביק אך לא נוזלי...ככה הפוקאצ'ה אוורירית!!!...המתכון לפי כוס חד פעמי לשתיה קרה!!!!.