3-4 כוסות מים חמימים לפי הצורך (השתמשתי בכוס מדידה)
אופן ההכנה
1
במיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים היטב מוסיפים מלח, שמן ולשים מוסיפים מים חמים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק. לשים במיקסר כ-10 דקות משמנים את הידיים ולשים מעט את הבצק ומעגלים לכדור..
2
מכסים ומתפיחים שעה או עד להכפלת הנפח, מורידים את בועות הבצק לשים שוב את הבצק ומשאירים לתפיחה נוספת של 15 דקות..
3
מכינים חלות, לחמניות ומתפיחים. מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום אופים בתנור שחומם מראש בין 20-30 דקות עד שהלחם מקבל צבע זהוב..
1
במיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים היטב מוסיפים מלח, שמן ולשים מוסיפים מים חמים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק. לשים במיקסר כ-10 דקות משמנים את הידיים ולשים מעט את הבצק ומעגלים לכדור..
2
מכסים ומתפיחים שעה או עד להכפלת הנפח, מורידים את בועות הבצק לשים שוב את הבצק ומשאירים לתפיחה נוספת של 15 דקות..
3
מכינים חלות, לחמניות ומתפיחים. מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום אופים בתנור שחומם מראש בין 20-30 דקות עד שהלחם מקבל צבע זהוב..