הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההכנת הבלילה:.
תחילה מערבבים 3 כפות סולת עם כוס מים פושרים ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים עוד כוס מים פושרים..
לתערובת שנוצרה מוסיפים ארבע כוסות קמח,שתי כפיות גדושות של שמרים,כפית מלח ומעט סוכר. .
מערבבים עד לתערובת חלקה לגמרי במרקם דליל..
מכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת וממתינים להתפחה כשעה..
טיגון הלחוח:.
לוקחים מחבת שטוחה וקרה לגמרי ומשמנים במעט מאוד מרגרינה. על המחבת יוצקים מצקת אחת (מצקת גדולה למרק) של הבלילה ומסיעים את הבלילה לכל חלקי המחבת. לאחר שהבלילה שטוחה לגמרי על המחבת מניחים אותה על אש בינונית עד שנוצרות בועות ושהבצק בשכבה העליונה יבש לחלוטין. לאחר שהתייבש והתבשל מוציאים את הלחוח לצלחת שעליה מונחת מגבת..
בין לחוח ללחוח חשוב מאוד!!! לקרר את המחבת באמצעות שטיפת חלקה האחורי במים קרים זורמים ורק לאחר מכן לחזור על התהליך עם המחבת הקרה..