ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
לערבב הכל ולהתפיח מינימום 6 שעות מקסימום 12 שעות
-
-
-
או להכין את הבצק בערב ולהכין את הלחמניות בבוקר
אופן ההכנה
-
1
חשוב ההתפחה כי אין הרבה שמרים.
-
2
האפיה בחום 230 מעלות חום עליון ותחתון בערך 30 דקות אם ממלאים אחר ההוראות בדיוק מתמכרים ללחמניות .
-
3
בהצלחה!! .
-
4
הערה הבצק דביק ומעט נוזלי לפזר קמח על השיש לישפוך את הבצק מעל הקמח ולהרים עם כף רחבה ולהניח בזהירות על הניר אפיה.
1
חשוב ההתפחה כי אין הרבה שמרים.
2
האפיה בחום 230 מעלות חום עליון ותחתון בערך 30 דקות אם ממלאים אחר ההוראות בדיוק מתמכרים ללחמניות .
3
בהצלחה!! .
4
הערה הבצק דביק ומעט נוזלי לפזר קמח על השיש לישפוך את הבצק מעל הקמח ולהרים עם כף רחבה ולהניח בזהירות על הניר אפיה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים