הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת המיקסר להתפיח לחצי שעה שמרים מים וסוכר .
להוסיף את שאר המרכיבים, קמח, שמן, ביצה, והמלח .
ללוש ל10 דקות לפחות, לכסות בניילון נצמד ומעל מגבת להתפחה של שעה וחצי.
לחלק את הבצק לשניים, ליצור קליעה לפי הטעם.
למרוח בביצה וכף דבש ולפזר שומשום, להתפיח עוד חצי שעה.
להכניס לתנור שחומם על חום נמוך כמו 50 ואחרי 10 דקות להעלות את המעלות ל170.
לאחר שהתקבל צבע יפה להוציא מהתנור ולטפטף מעט מים, לכסות המגבת שלא יתייבש.