אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • כוס שמן
  • כף מלח
  • מים פושרים כמה שיכנס
  • רבע כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את בצק עם כל החומרים ונותנים לנוח שעה אחרי זה עושים קדורים ועושים את בגטים.


  • 2

    ונותנים לנוח חצי שעה ומתפתפים עם היד מים על הבגט ואחר כך עם סכין עושים 3 פסים ומתפתפים קמח ולתנור 180 מעחות עד 200 מעלות.


1

מכינים את בצק עם כל החומרים ונותנים לנוח שעה אחרי זה עושים קדורים ועושים את בגטים.


2

ונותנים לנוח חצי שעה ומתפתפים עם היד מים על הבגט ואחר כך עם סכין עושים 3 פסים ומתפתפים קמח ולתנור 180 מעחות עד 200 מעלות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים