הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתכננתי לשים את השמיר על הדגים, ובסוף הכנתי רוטב אחר לדגים ונתקעתי עם השמיר, וזה מה שיצא, מאוד טעים בהצלחה !!
שמים קמח מנופה בקערה ומערבבים ביחד עם כף שמרים, מוסיפים סוכר ומערבבים מוסיפים מלח ומערבבים שוב, מוסיפים רבע כוס שמן ומים לפי הצורך היוצא בערך כוס וחצי, הבצק צריך להיות לח לא יבשזז המים פושרים חמימים. לשים בערך כ 5-10 דק משמנים את הקערה וקצצת את הבצדק ושמים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו בערך כשעה,לאחר מכן לשים שוב כדקה ושמים להתפחה שניה עד להכפלת הנפח, התפחה שניה לא חייב,אבל ככל שיש יותר התפחה הבצק יותר אורירי. מחלקים את הבצק לעיגולים שווים מניחים בתבנים מעל נייר אפיה בצורת פרח נותנים לתפוח עוד 30 דקות בערך, מורחים חלמון ביצה ואת התערות מלמעלה,מפזרים קצת מלח גס, ולתנור ל 180 שמחומם מראש ל20 דקות עד שמשחים. השמשתי בכוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה, בהצלחה! .