ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להוציא אוויר.
-
2
ולחלק לכדורים(13).
-
3
לקחת דף אפיה.
-
4
לסמן את קוטר המחבת.
-
5
ולגזור עיגולים של דף הניר.
-
6
המתאימים לקוטר המחבת.
-
7
לזלף עיגול אחד.
-
8
לשים כדור ועיגול נוסף.
-
9
עם זילוף שמן מעל.
-
10
לרדד את הבצק לצורה עגולה כפיתה.
-
11
להוריד את העיגול .
-
12
העליון מעל הבצק.
-
13
לחמם מחבת.
-
14
לשים את הבצק פיתה.
-
15
כשהבצק על המחבת.
-
16
ולהוריד את עיגול הדף מעל הבצק.
-
17
לאחר כ2 דקות.
-
18
כשהבצק מוציא בועות ומתנפח להפוך.
-
19
לצד שני ל1-2 דקות.
-
20
להכין מגש עם מגבת.
-
21
ולשים בתוך המגבת את הפיתות המוכנות.
-
22
ולעטוף אותן במגבת.
-
23
באותה דרך מכינים .
-
24
את כל הפיתות.
1
להוציא אוויר.
2
ולחלק לכדורים(13).
3
לקחת דף אפיה.
4
לסמן את קוטר המחבת.
5
ולגזור עיגולים של דף הניר.
6
המתאימים לקוטר המחבת.
7
לזלף עיגול אחד.
8
לשים כדור ועיגול נוסף.
9
עם זילוף שמן מעל.
10
לרדד את הבצק לצורה עגולה כפיתה.
11
להוריד את העיגול .
12
העליון מעל הבצק.
13
לחמם מחבת.
14
לשים את הבצק פיתה.
15
כשהבצק על המחבת.
16
ולהוריד את עיגול הדף מעל הבצק.
17
לאחר כ2 דקות.
18
כשהבצק מוציא בועות ומתנפח להפוך.
19
לצד שני ל1-2 דקות.
20
להכין מגש עם מגבת.
21
ולשים בתוך המגבת את הפיתות המוכנות.
22
ולעטוף אותן במגבת.
23
באותה דרך מכינים .
24
את כל הפיתות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים