ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
4.5 עד 5 כוסות מים חמימים
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
לחמם את הסיר.
-
1
עם כרית היד לפתוח כדור.
-
2
לצורת פיתה.
-
3
כשהסיר חם לשים את הפיתה.
-
4
לאחר דקה לבדוק.
-
5
ואם צריך להפוך לצד שני.
-
6
צריך להיות בקירבת הסיר.
-
7
כדי שלא תישרף הפיתה.
-
8
זה נאפה במהירות.
-
9
כשהפיתה מוכנה להוציא.
-
10
אותה לתוך מגבת.
-
11
לשמור על הלחות.
-
12
כך לעשות עם כל הכדורים.
-
13
בהצלחה.
-
14
.
0
לחמם את הסיר.
1
עם כרית היד לפתוח כדור.
2
לצורת פיתה.
3
כשהסיר חם לשים את הפיתה.
4
לאחר דקה לבדוק.
5
ואם צריך להפוך לצד שני.
6
צריך להיות בקירבת הסיר.
7
כדי שלא תישרף הפיתה.
8
זה נאפה במהירות.
9
כשהפיתה מוכנה להוציא.
10
אותה לתוך מגבת.
11
לשמור על הלחות.
12
כך לעשות עם כל הכדורים.
13
בהצלחה.
14
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים