ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
קולעים 2 צמות.
-
1
משני נקניק בצק מלופפים.
-
2
ומגלגלים סביב הקורצנים.
-
3
באמצע קולעים שני לחמניות מגולגלות.
-
4
משני נקניק בצק מגולגל מלופף ומגולגל כשבלול.
-
5
מכינים שניים כאלה.
-
6
בין הקורצנים.
-
7
לוקחים 4 נקניקי בצק ארוכים.
-
8
וקולעים לחמניה ארוכה.
-
9
ומחברים ללחמניות.
-
10
ובסוף הלחמניה מכופפים קצת.
-
11
בשאר הבצק מכינים לחמניות בצורה שרוצים.
-
12
מנוחה 10 דקות.
-
13
מורחים ביצה ושומשום.
-
14
180 מעלות.
-
15
כ30 דקות.
0
קולעים 2 צמות.
1
משני נקניק בצק מלופפים.
2
ומגלגלים סביב הקורצנים.
3
באמצע קולעים שני לחמניות מגולגלות.
4
משני נקניק בצק מגולגל מלופף ומגולגל כשבלול.
5
מכינים שניים כאלה.
6
בין הקורצנים.
7
לוקחים 4 נקניקי בצק ארוכים.
8
וקולעים לחמניה ארוכה.
9
ומחברים ללחמניות.
10
ובסוף הלחמניה מכופפים קצת.
11
בשאר הבצק מכינים לחמניות בצורה שרוצים.
12
מנוחה 10 דקות.
13
מורחים ביצה ושומשום.
14
180 מעלות.
15
כ30 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים