הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים בקערה כוס מים,סוכר ושמרים ולהמתין רבע שעה בערך.
להטביף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים מעט דביק אולי צריך להוסיף עוד קצת מים ,אני לשה עם הידיים ולשה עד לקבלת בצק לא סופרת דקות .
מכסה ומתפיחה בתנור כבוי בערך שעה .
מוציאה אוויר ומכסה להתפחה של חצי שעה .
אם יש תבנית אז לשמן ולהכניס חצי מכמות הבצק לתבנית לשמו מעט ולפזר שומשום .
להתפיח ,לחמם תנור 200 מעלות ולאפות חצי שעה בערך .
להוציא כשמוכן לתת להתקרר ולהפוך את התבנית להוצאת הלחם .
אםשר גם להכין לחמניות .
פשוט לחלק לכדורים עם ידיים עם מעט שמן ולהניח התבנית על נייר אפיה .
אםשר להכין את הלחמניות ולהכניס להתפחה לילה במקרר .
בהצלחה .