אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קג קמח
  • כף שמרים
  • גף גדושה סוכר
  • כפית מחוקה מלח
  • רבע כוס שמן זית
  • כוס ורבע מים חמימים לשים לפי התגבשות הבצק
  • לציפוי
  • צרור פטרוזיליה צקוץ דק
  • צרור כוסברה קצוץ דק
  • 3 כפות שום כתוש
  • מלח לפי טעם.
  • חצי כוס שמן זית /חמאה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת המיקסרקמח שמרים סוכר ומעט צים להוסיף את הנוזלים בהדרגה והמלח בסוף..


  • 2

    להתפיח את הבצק להכפלת נפח כ 40 דק..


  • 3

    ללוש שוב ולהתפיח כ10-15 דק'..


  • 4

    לרדד על משטח מקומח ... ולחתוך רצועות עם גלגלת פיצה. להתפיח בתבנית למרוח את הציפוי שהכנו..


  • 5

    לאחר הזהבה ולפני הוצאה מהתנור לשמן /לצפות שוב ולאפות עוד 5 דק. להגיש חם יוצא מושלםם..


  • 6

    תהנו הילה💟 .


1

בקערת המיקסרקמח שמרים סוכר ומעט צים להוסיף את הנוזלים בהדרגה והמלח בסוף..


2

להתפיח את הבצק להכפלת נפח כ 40 דק..


3

ללוש שוב ולהתפיח כ10-15 דק'..


4

לרדד על משטח מקומח ... ולחתוך רצועות עם גלגלת פיצה. להתפיח בתבנית למרוח את הציפוי שהכנו..


5

לאחר הזהבה ולפני הוצאה מהתנור לשמן /לצפות שוב ולאפות עוד 5 דק. להגיש חם יוצא מושלםם..


6

תהנו הילה💟 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים