הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשמים את הקמח עם השמרים והמשפר אפיה וסוכר ומתחילים להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולאט לאט עם המים לשים את הבצק וכאשר הבצק מתאחד תוסיפו מלח ושמן ולהמשיך ללוש עשר דקות כמובן לשים מים תוך כדי שזה בלישה .
צריך להיות בצק דביק .
שמים להתפחה של שעה מחממים מחבת עושים צורה של פיתה ועם האצבעות לעשות גומות על הבצק מכסים את המחבת הפרנה מוכנה עד שרואים סימנים חומים בהצלחה .
ראו תמונות כדי להבין את התוצאה .