אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני אורז

7,655
צפיות

אורז בתוספת צימוקים שקדים ובצל זהוב

המתכון של
אורז בתוספת צימוקים שקדים ובצל זהוב

טעים וקל הכנה

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אורז עם צימוקים , שקדים לבנים(קלויים) ובצל.
  • מצרכים
  • 2 כוסות אורז פרסי קלאסי
  • 3 כוסות מים רותחים.
  • מלח כף שטוחה
  • רבע כוס שמן
  • 150 גרם צימוקים בהירים -להשרות רבע במים חמים ולאחר מכן לסננם
  • 150 גרם שקדים לבנים
  • כפית שטוחה קינמון
אופן ההכנה
  • 1

    אורז עם צימוקים , שקדים לבנים(קלויים) ובצל..


  • 2

    מצרכים.


  • 3

    2 כוסות אורז פרסי קלאסי.


  • 4

    3 כוסות מים רותחים..


  • 5

    מלח כף שטוחה .


  • 6

    רבע כוס שמן.


  • 7

    הכנת האורז.


  • 8

    לשים את כל המרכיבים בסיר ולבשל עד לרתיחה, להנמיך להבה ולהמשיך לבשל כ 20 דקות לספיגת המים..


  • 9

    במחבת רחבה לטגן את השקדים עד להזהבה. להעביר לצלחת..


  • 10

    באותה מחבת לטגן במעט שמן את רצועות הבצל עד להזהבה..


  • 11

    להוסיף לבצל, קינמון, שקדים צימוקים ולערבב לאיחוד..


  • 12

    הגשה:.


  • 13

    להעביר את האורז לצלחת הגשה ולפזר מעל את תערובת הצימוקים הקינמון הבצל והשקדים..


1

אורז עם צימוקים , שקדים לבנים(קלויים) ובצל..


2

מצרכים.


3

2 כוסות אורז פרסי קלאסי.


4

3 כוסות מים רותחים..


5

מלח כף שטוחה .


6

רבע כוס שמן.


7

הכנת האורז.


8

לשים את כל המרכיבים בסיר ולבשל עד לרתיחה, להנמיך להבה ולהמשיך לבשל כ 20 דקות לספיגת המים..


9

במחבת רחבה לטגן את השקדים עד להזהבה. להעביר לצלחת..


10

באותה מחבת לטגן במעט שמן את רצועות הבצל עד להזהבה..


11

להוסיף לבצל, קינמון, שקדים צימוקים ולערבב לאיחוד..


12

הגשה:.


13

להעביר את האורז לצלחת הגשה ולפזר מעל את תערובת הצימוקים הקינמון הבצל והשקדים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים