לןגן

אורז בתוספת צימוקים שקדים ובצל זהוב

מאת: כרמלה שמואל, פורסם: 18/09/2016 | 22:39
אורז בתוספת צימוקים שקדים ובצל זהוב

תקציר המתכון: טעים וקל הכנה

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אורז עם צימוקים , שקדים לבנים(קלויים) ובצל.

  2. מצרכים

  3. 2 כוסות אורז פרסי קלאסי

  4. 3 כוסות מים רותחים.

  5. מלח כף שטוחה

  6. רבע כוס שמן

  7. הכנת האורז

  8. לשים את כל המרכיבים בסיר ולבשל עד לרתיחה, להנמיך להבה ולהמשיך לבשל כ 20 דקות לספיגת המים.

  9. במחבת רחבה לטגן את השקדים עד להזהבה. להעביר לצלחת.

  10. באותה מחבת לטגן במעט שמן את רצועות הבצל עד להזהבה.

  11. להוסיף לבצל, קינמון, שקדים צימוקים ולערבב לאיחוד.

  12. הגשה:

  13. להעביר את האורז לצלחת הגשה ולפזר מעל את תערובת הצימוקים הקינמון הבצל והשקדים.