לקחת את האורז ולשטוף טוב ואז לשים בקערה עם 2 כוסות מים רותחים ולהניח בצד לחצי שעה אחכ לסנן..
2
בסיר רחב לשים את השמן ולטגן את הבצל קלות ולאחר מכן להוסיף את הבשר ולטגן 5 דקות ולערבב מידי פעם לאחר מכן להוסיף את הגזר ולערבב ולטגן עוד 5 דקות ואז להוסיף את התבלינים ולערבב ואז את האורז והמים להרתיח ואז להנמיך על אש קטנה למשך 40 דקות...בתיאבון..
1
לקחת את האורז ולשטוף טוב ואז לשים בקערה עם 2 כוסות מים רותחים ולהניח בצד לחצי שעה אחכ לסנן..
2
בסיר רחב לשים את השמן ולטגן את הבצל קלות ולאחר מכן להוסיף את הבשר ולטגן 5 דקות ולערבב מידי פעם לאחר מכן להוסיף את הגזר ולערבב ולטגן עוד 5 דקות ואז להוסיף את התבלינים ולערבב ואז את האורז והמים להרתיח ואז להנמיך על אש קטנה למשך 40 דקות...בתיאבון..