לןגן

אורז וקוביות בשר

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 09/09/2016 | 20:56
אורז וקוביות בשר

תקציר המתכון: אורז וקוביות בשר טעים במיוחד

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת את האורז ולשטוף טוב ואז לשים בקערה עם 2 כוסות מים רותחים ולהניח בצד לחצי שעה אחכ לסנן.

  2. בסיר רחב לשים את השמן ולטגן את הבצל קלות ולאחר מכן להוסיף את הבשר ולטגן 5 דקות ולערבב מידי פעם לאחר מכן להוסיף את הגזר ולערבב ולטגן עוד 5 דקות ואז להוסיף את התבלינים ולערבב ואז את האורז והמים להרתיח ואז להנמיך על אש קטנה למשך 40 דקות...בתיאבון.