בתוך סיר גדול ושטוח שמים שמן ובצל הפרוס לעיגולים ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים את המים ואת התבלינים מרתיחים, מורידים את הלהבה ומבשלים כשלושת רבעי שעה.
שוטפים את האורז ומוסיפים לסיר עם הבשר ומבשלים על אש קטנה בערך 15-20 דקות או עד שהאורז מוכן.
אני משתמשת בכוס חד פעמי של שתייה קרה למידת המים והאורז..
1
בתוך סיר גדול ושטוח שמים שמן ובצל הפרוס לעיגולים ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים את המים ואת התבלינים מרתיחים, מורידים את הלהבה ומבשלים כשלושת רבעי שעה.
שוטפים את האורז ומוסיפים לסיר עם הבשר ומבשלים על אש קטנה בערך 15-20 דקות או עד שהאורז מוכן.
אני משתמשת בכוס חד פעמי של שתייה קרה למידת המים והאורז..