לןגן

בשר עם אורז

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/03/2016 | 18:15
בשר עם אורז

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתוך סיר גדול ושטוח שמים שמן ובצל הפרוס לעיגולים ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים את המים ואת התבלינים מרתיחים, מורידים את הלהבה ומבשלים כשלושת רבעי שעה. שוטפים את האורז ומוסיפים לסיר עם הבשר ומבשלים על אש קטנה בערך 15-20 דקות או עד שהאורז מוכן. אני משתמשת בכוס חד פעמי של שתייה קרה למידת המים והאורז.