ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- מספר מנות5 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: אורז
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 5 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
חותכים בצל לקוביות או מגרדים ומטגנים עד לשקיפות מוסיפים את האורז מטגנים קלות מוסיפים את המים הרותחים התבלינים האפונה והתירס...נותנים לבעבע מנמיכים ל20 דקות על אש נמוכה..
-
2
לשניצל ..לוקחים חזים יפים.. לוקחים קערית שמים בתוכה כפית וחצי חרדל פלפל שחור כורכום פפריקה מתוקה 3 שיני שום כתושות 2 ביצים לערבב לטבול כל חזה ולצפות בפירורי לחם ושומשום ומגנים..
-
3
יאמי(:.
1
חותכים בצל לקוביות או מגרדים ומטגנים עד לשקיפות מוסיפים את האורז מטגנים קלות מוסיפים את המים הרותחים התבלינים האפונה והתירס...נותנים לבעבע מנמיכים ל20 דקות על אש נמוכה..
2
לשניצל ..לוקחים חזים יפים.. לוקחים קערית שמים בתוכה כפית וחצי חרדל פלפל שחור כורכום פפריקה מתוקה 3 שיני שום כתושות 2 ביצים לערבב לטבול כל חזה ולצפות בפירורי לחם ושומשום ומגנים..
3
יאמי(:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים