אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני אורז

365
צפיות

אורז אדום

המתכון של
אורז אדום

אין על האורז האדום של אחותי

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 כוסות אורז בסמטי שטוף ומסונן
  • 4-6 כפות שמן
  • 1 בצל גדול קצוץ דק דק
  • 1/4 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1/3 3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    שוטפים את האורז ושמים במסננת שירדו המים..


  • 2

    חותכים את הבצל ומטגנים אותו בסיר רחב עד להשחמה.


  • 3

    מוסיפים את כל התבלינים, מטגנים קלות ואז מוסיפים את רסק העגבניות (עדין לא מוסיפים את האורז).


  • 4

    מערבבים היטב, מוודאים שאין גושים ומביאים לרתיחה.


  • 5

    מוסיפים את האורז ומרתיחים שוב.


  • 6

    מערבבים ולאחר מכן מנמיכים לאש נמוכה (רצוי הכי נמוך שניתן) ומכסים ומבשלים 20 דקות.


  • 7

    מערבבים ערבוב אחד טוב וממשיכים לבשל עוד 10 דקות נוספות.


1

שוטפים את האורז ושמים במסננת שירדו המים..


2

חותכים את הבצל ומטגנים אותו בסיר רחב עד להשחמה.


3

מוסיפים את כל התבלינים, מטגנים קלות ואז מוסיפים את רסק העגבניות (עדין לא מוסיפים את האורז).


4

מערבבים היטב, מוודאים שאין גושים ומביאים לרתיחה.


5

מוסיפים את האורז ומרתיחים שוב.


6

מערבבים ולאחר מכן מנמיכים לאש נמוכה (רצוי הכי נמוך שניתן) ומכסים ומבשלים 20 דקות.


7

מערבבים ערבוב אחד טוב וממשיכים לבשל עוד 10 דקות נוספות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים