לןגן

אורז אדום

מאת: זהר מנדל, פורסם: 10/12/2022 | 21:15
אורז אדום

תקציר המתכון: אין על האורז האדום של אחותי

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את האורז ושמים במסננת שירדו המים.

  2. חותכים את הבצל ומטגנים אותו בסיר רחב עד להשחמה

  3. מוסיפים את כל התבלינים, מטגנים קלות ואז מוסיפים את רסק העגבניות (עדין לא מוסיפים את האורז)

  4. מערבבים היטב, מוודאים שאין גושים ומביאים לרתיחה

  5. מוסיפים את האורז ומרתיחים שוב

  6. מערבבים ולאחר מכן מנמיכים לאש נמוכה (רצוי הכי נמוך שניתן) ומכסים ומבשלים 20 דקות

  7. מערבבים ערבוב אחד טוב וממשיכים לבשל עוד 10 דקות נוספות