ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לשטוף היטב כ 2 כוסות אורז בסמטי.
-
2
בסוטג׳ לטגן חופן בצל קצוץ.
-
3
להוסיף האורז לטבל במלח ומעט כמון.
-
4
להוסיף לאורז מים רותחים שיהיה כסנטימטר מעל האורז..
-
5
לבשל כ 20 דק.
-
6
את העדשים לשטוף להניח בקערה עם מים רותחים כ רבע שעה ואחכ לסנן.
-
7
לטגן מעט בצל להוסיף את העדשים לתבל ולבשל עד להתרככות..
-
8
במחבת לטגן בצל גדול פרוס לרצועות עד להזהבה/השחמה .
-
9
הוא יהיה הקישוט מעל ומוסיף הרבה לטעם האורז..
-
10
לפני ההגשה.
-
11
לסנן את המים מהעדשים להוסיף לערבב עם האורז.
-
12
ולהוסיף את הבצל מעל.
-
13
תהנו הילה.
1
לשטוף היטב כ 2 כוסות אורז בסמטי.
2
בסוטג׳ לטגן חופן בצל קצוץ.
3
להוסיף האורז לטבל במלח ומעט כמון.
4
להוסיף לאורז מים רותחים שיהיה כסנטימטר מעל האורז..
5
לבשל כ 20 דק.
6
את העדשים לשטוף להניח בקערה עם מים רותחים כ רבע שעה ואחכ לסנן.
7
לטגן מעט בצל להוסיף את העדשים לתבל ולבשל עד להתרככות..
8
במחבת לטגן בצל גדול פרוס לרצועות עד להזהבה/השחמה .
9
הוא יהיה הקישוט מעל ומוסיף הרבה לטעם האורז..
10
לפני ההגשה.
11
לסנן את המים מהעדשים להוסיף לערבב עם האורז.
12
ולהוסיף את הבצל מעל.
13
תהנו הילה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים