לןגן

מג׳דרה אורז ועדשים

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 28/07/2021 | 15:18
מג׳דרה אורז ועדשים

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב כ 2 כוסות אורז בסמטי

  2. בסוטג׳ לטגן חופן בצל קצוץ

  3. להוסיף האורז לטבל במלח ומעט כמון

  4. להוסיף לאורז מים רותחים שיהיה כסנטימטר מעל האורז.

  5. לבשל כ 20 דק

  6. את העדשים לשטוף להניח בקערה עם מים רותחים כ רבע שעה ואחכ לסנן

  7. לטגן מעט בצל להוסיף את העדשים לתבל ולבשל עד להתרככות.

  8. במחבת לטגן בצל גדול פרוס לרצועות עד להזהבה/השחמה

  9. הוא יהיה הקישוט מעל ומוסיף הרבה לטעם האורז.

  10. לפני ההגשה

  11. לסנן את המים מהעדשים להוסיף לערבב עם האורז

  12. ולהוסיף את הבצל מעל

  13. תהנו הילה