קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לשטוף היטב כ 2 כוסות אורז בסמטי
בסוטג׳ לטגן חופן בצל קצוץ
להוסיף האורז לטבל במלח ומעט כמון
להוסיף לאורז מים רותחים שיהיה כסנטימטר מעל האורז.
לבשל כ 20 דק
את העדשים לשטוף להניח בקערה עם מים רותחים כ רבע שעה ואחכ לסנן
לטגן מעט בצל להוסיף את העדשים לתבל ולבשל עד להתרככות.
במחבת לטגן בצל גדול פרוס לרצועות עד להזהבה/השחמה
הוא יהיה הקישוט מעל ומוסיף הרבה לטעם האורז.
לפני ההגשה
לסנן את המים מהעדשים להוסיף לערבב עם האורז
ולהוסיף את הבצל מעל
תהנו הילה