ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
400 גרם טחול /חזה/ עוף /בשר
-
-
-
-
-
-
-
5 כוסות מים רותחים (בערך)
אופן ההכנה
-
1
לטגן הבצל עם שמן עד להזהבה .
-
2
להוסיף את הבשר ולטגן כ-10 דקות .
-
3
להוסיף את הכוזברה נערבב דקה .
-
4
להוסיף כ- 3 כוסות מים .
-
5
לבשל כחצי שעה על אש גבוהה .
-
6
לתבל .
-
7
להוסיף מים (1 ס"מ מעל האורז ).
-
8
להביא לרתיחה .
-
9
לשטוף את האורז ולסנן .
-
10
להוסיף לסיר .
-
11
לבשל בערך 10 דק' על להבה גבוהה עם סיר פתוח .
-
12
שהמים מגיע לגובה האורז להעביר ללהבה בנונית על אש נמוכה לכסות את הסיר ולבשל כ-20 דקות .
-
13
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
לטגן הבצל עם שמן עד להזהבה .
2
להוסיף את הבשר ולטגן כ-10 דקות .
3
להוסיף את הכוזברה נערבב דקה .
4
להוסיף כ- 3 כוסות מים .
5
לבשל כחצי שעה על אש גבוהה .
6
לתבל .
7
להוסיף מים (1 ס"מ מעל האורז ).
8
להביא לרתיחה .
9
לשטוף את האורז ולסנן .
10
להוסיף לסיר .
11
לבשל בערך 10 דק' על להבה גבוהה עם סיר פתוח .
12
שהמים מגיע לגובה האורז להעביר ללהבה בנונית על אש נמוכה לכסות את הסיר ולבשל כ-20 דקות .
13
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים