תקציר המתכון: מהמטבח הבוכרי
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן הבצל עם שמן עד להזהבה
להוסיף את הבשר ולטגן כ-10 דקות
להוסיף את הכוזברה נערבב דקה
להוסיף כ- 3 כוסות מים
לבשל כחצי שעה על אש גבוהה
לתבל
להוסיף מים (1 ס"מ מעל האורז )
להביא לרתיחה
לשטוף את האורז ולסנן
להוסיף לסיר
לבשל בערך 10 דק' על להבה גבוהה עם סיר פתוח
שהמים מגיע לגובה האורז להעביר ללהבה בנונית על אש נמוכה לכסות את הסיר ולבשל כ-20 דקות
בהצלחה נועם זיגדון 💞