הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמשרים את האורז עם העדשים וכפית מלח למשך 20 דקות..
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את השום וממשיכים לטגן, שוטפים את האורז עם העדשים מסננים ומוסיפים לסיר עם הבצל והשום ומטגנים כמה דקות מידי פעם מערבבים..
מוסיפים מלח וכורכום מערבבים מוסיפים את המים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה או עד שהאורז מוכן..