ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
כוס איטריות שהוזהבו בתנור
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מוסיפים 3 כוסות מים.
-
2
מגיעים לרתיחה.
-
3
מתבלים במלח.
-
4
ופילפל לבן.
-
5
מבשלים כ10 דקות.
-
6
באש נמוכה.
-
7
שהמים מתאדים קצת.
-
8
מוסיפים את האיטריות.
-
9
ממשיכים כ5 דקות נוספות.
-
10
שכל המים מתאדים.
-
11
מכסים בנייר סופג.
-
12
למשך כמה דקות.
-
13
מערבבים עם מזלג.
1
מוסיפים 3 כוסות מים.
2
מגיעים לרתיחה.
3
מתבלים במלח.
4
ופילפל לבן.
5
מבשלים כ10 דקות.
6
באש נמוכה.
7
שהמים מתאדים קצת.
8
מוסיפים את האיטריות.
9
ממשיכים כ5 דקות נוספות.
10
שכל המים מתאדים.
11
מכסים בנייר סופג.
12
למשך כמה דקות.
13
מערבבים עם מזלג.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים