אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני אורז

214
צפיות

אורז עם איטריות ובצל מטוגן

המתכון של
אורז עם איטריות ובצל מטוגן

יאמי

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • אורז עם איטריות
  • ובצל מטוגן
  • כוס אורז שטוף ומסונן
  • כוס איטריות שהוזהבו בתנור
  • 1 בצל מקוצץ
  • בסיר מטגנים את הבצל
  • עד הזהבה
  • מוסיפים את האורז
  • מטגנים יחד 4 דקות
אופן ההכנה
  • 1

    מוסיפים 3 כוסות מים.


  • 2

    מגיעים לרתיחה.


  • 3

    מתבלים במלח.


  • 4

    ופילפל לבן.


  • 5

    מבשלים כ10 דקות.


  • 6

    באש נמוכה.


  • 7

    שהמים מתאדים קצת.


  • 8

    מוסיפים את האיטריות.


  • 9

    ממשיכים כ5 דקות נוספות.


  • 10

    שכל המים מתאדים.


  • 11

    מכסים בנייר סופג.


  • 12

    למשך כמה דקות.


  • 13

    מערבבים עם מזלג.


1

מוסיפים 3 כוסות מים.


2

מגיעים לרתיחה.


3

מתבלים במלח.


4

ופילפל לבן.


5

מבשלים כ10 דקות.


6

באש נמוכה.


7

שהמים מתאדים קצת.


8

מוסיפים את האיטריות.


9

ממשיכים כ5 דקות נוספות.


10

שכל המים מתאדים.


11

מכסים בנייר סופג.


12

למשך כמה דקות.


13

מערבבים עם מזלג.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים