לןגן

אורז עם איטריות ובצל מטוגן

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/10/2020 | 15:22
אורז עם איטריות ובצל מטוגן

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מוסיפים 3 כוסות מים

  2. מגיעים לרתיחה

  3. מתבלים במלח

  4. ופילפל לבן

  5. מבשלים כ10 דקות

  6. באש נמוכה

  7. שהמים מתאדים קצת

  8. מוסיפים את האיטריות

  9. ממשיכים כ5 דקות נוספות

  10. שכל המים מתאדים

  11. מכסים בנייר סופג

  12. למשך כמה דקות

  13. מערבבים עם מזלג