ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
2 גזרים חתוכים לטבעות דקות
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
נפשיר את הברוקולי ונוריד גבעול.
-
2
(אני משתמשת בגבעולים לפשטידות).
-
3
בסיר רחב עם 3 כפות שמן נטגן תחילה את הגזר כ-10 דקות נוסיף את פרחי הברוקולי והתירס ונערבב בעדינות 5 דקות נניח בצד.
-
4
נטגן את רצועות הבצל לשקיפות ונוסיף את האורז נטגן קלות נוסיף את הברוקולי הגזר והתירס.
-
5
נתבל מלח,פלפל לפי טעמכם כפית כורכום נערבב בעדינות ונוסיף.
-
6
ארבע וחצי כוסות מים רתוחים.
-
7
ננמיך להבה 20 דקות.
-
8
נכבה את הגז ונניח לעוד 10 דקות.
-
9
בהקשה נוסיף בצל ירוק וקשיו(לא חובה).
1
נפשיר את הברוקולי ונוריד גבעול.
2
(אני משתמשת בגבעולים לפשטידות).
3
בסיר רחב עם 3 כפות שמן נטגן תחילה את הגזר כ-10 דקות נוסיף את פרחי הברוקולי והתירס ונערבב בעדינות 5 דקות נניח בצד.
4
נטגן את רצועות הבצל לשקיפות ונוסיף את האורז נטגן קלות נוסיף את הברוקולי הגזר והתירס.
5
נתבל מלח,פלפל לפי טעמכם כפית כורכום נערבב בעדינות ונוסיף.
6
ארבע וחצי כוסות מים רתוחים.
7
ננמיך להבה 20 דקות.
8
נכבה את הגז ונניח לעוד 10 דקות.
9
בהקשה נוסיף בצל ירוק וקשיו(לא חובה).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים