בסיר קטן לשים כוס עדשים ושתי כוסות מים ולהביא לרתיחה ולבשל בערך 8 דק'..
3
לכבות את האש ולהשאיר בסיר במיי בישול לעוד 20 דק'..
4
(העדשים מתרכחות בחום במיי בישול ושומרות על צורתן ולא מתפרקות)..
5
בסיר טפלון לשים 1/4 כוס שמן להוסיף 2 כוסות אורז פרסי או יסמין כף שטוחה של מלח, וכפית של כמון להוסיף את העדשים המסוננות ו-3 כוסות מים רותחים. על להבה גבוהה מביאים לרתיחה עד שהנוזלים מתאדים. להנמיך ללהבה הכי נמוכה לכסות ולבשל 20-25 דק'..
6
במחבת לטגן 2-3 בצלים גדולים פרוסים לחצאי טבעות עם 1/4 כוס שמן. וכשהאורז מוכן, להוסיף את הבצל המטוגן עם השמן ולערבב היטב. .
7
.
8
מומלץ להגיש לצד:.
9
סלט ירקות קצוץ.
10
סלט צ'זיקי או יוגורט מתובל .
11
ביצים קשות.
1
מג'דרה/נדיה אביזוב גדלוב....
2
בסיר קטן לשים כוס עדשים ושתי כוסות מים ולהביא לרתיחה ולבשל בערך 8 דק'..
3
לכבות את האש ולהשאיר בסיר במיי בישול לעוד 20 דק'..
4
(העדשים מתרכחות בחום במיי בישול ושומרות על צורתן ולא מתפרקות)..
5
בסיר טפלון לשים 1/4 כוס שמן להוסיף 2 כוסות אורז פרסי או יסמין כף שטוחה של מלח, וכפית של כמון להוסיף את העדשים המסוננות ו-3 כוסות מים רותחים. על להבה גבוהה מביאים לרתיחה עד שהנוזלים מתאדים. להנמיך ללהבה הכי נמוכה לכסות ולבשל 20-25 דק'..
6
במחבת לטגן 2-3 בצלים גדולים פרוסים לחצאי טבעות עם 1/4 כוס שמן. וכשהאורז מוכן, להוסיף את הבצל המטוגן עם השמן ולערבב היטב. .