אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני אורז

416
צפיות

אורז עם תפוחי אדמה פריכים

המתכון של
אורז עם תפוחי אדמה פריכים

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס אורז
  • חצי כף מלח
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 2 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות עבות
אופן ההכנה
  • 1

    שוטפים את האורז במי ברז ומשרים את האורז בקערת מים רותחים עם מלח, במשך 2 שעות..


  • 2

    מכניסים את האורז לסיר אחר, מכסים במים רותחים בתוספת כיפת מלח שטוחה ומביאים לרתיחה..


  • 3

    מבשלים את האורז על אש קטנה במשך 8 דקות, עד שהוא כמעט מוכן, מסננים ושטפים במי ברז..


  • 4

    בסיר יבש שמים חצי מכמות השמן מניחים את פרוסות תפוח האדמה ומטגנים מ-2 הצדדים עד שיזהיב..


  • 5

    מוסיפים את האורז מעל תפוחי האדמה עם 2 כפות מים ועם יתרת השמן..


  • 6

    מכסים במגבת ומבשלים על אש קטנה כעשרים דקות..


  • 7

    הופכים את האורז על צלחת הגשה כאשר מעל שמים את תפוחי האדמה כשהם שחומים ופריכים. .


1

שוטפים את האורז במי ברז ומשרים את האורז בקערת מים רותחים עם מלח, במשך 2 שעות..


2

מכניסים את האורז לסיר אחר, מכסים במים רותחים בתוספת כיפת מלח שטוחה ומביאים לרתיחה..


3

מבשלים את האורז על אש קטנה במשך 8 דקות, עד שהוא כמעט מוכן, מסננים ושטפים במי ברז..


4

בסיר יבש שמים חצי מכמות השמן מניחים את פרוסות תפוח האדמה ומטגנים מ-2 הצדדים עד שיזהיב..


5

מוסיפים את האורז מעל תפוחי האדמה עם 2 כפות מים ועם יתרת השמן..


6

מכסים במגבת ומבשלים על אש קטנה כעשרים דקות..


7

הופכים את האורז על צלחת הגשה כאשר מעל שמים את תפוחי האדמה כשהם שחומים ופריכים. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים