אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני אורז

5,288
צפיות

בצל ממולא ברוטב חמוץ מתוק

המתכון של
בצל ממולא ברוטב חמוץ מתוק

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 3-4 בצלים גדולים
  • 3 כוסות אורז
  • כוסברה קצוצה
  • תבלינים
  • סילאן
  • סוכר חום
  • מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף את הבצל לחרוץ חריץ לאורך הבצל .


  • 2

    להניח עג׳ צלחת .


  • 3

    לכסות במיכסה של המיקרוגל .


  • 4

    ולהפעיל על חום גבוה ל9 דקות .


  • 5

    לקרר ולהפריד את הגלידים .


  • 6

    למילוי .


  • 7

    לשים בסיר .


  • 8

    3 כוסות אורז .


  • 9

    סיבוב שמן .


  • 10

    צרור כוסברה קצוצה .


  • 11

    מלח .


  • 12

    פילפל שחור .


  • 13

    חצי כפית פפריקה גרוסה .


  • 14

    כף סוכר חום.


  • 15

    מים מעל האורז .


  • 16

    לבשל חצי בישול .


  • 17

    לסחוט חצי לימון ולערבב טוב .


  • 18

    לקרר.


  • 19

    הרכבת המנה ובישול .


  • 20

    לקחת עלה של בצל למלא בחופן אורז ולסגור שהעלה יהיה אחד על השני ולא יפול אורז מהפתח .


  • 21

    לסדר בסיר בצורה עגולה .


  • 22

    בקערה להכין רוטב .


  • 23

    2 סיבובים שמן .


  • 24

    חצי כפית פפריקה גרוסה .


  • 25

    כפית פפריקה בשמן.


  • 26

    מלח .


  • 27

    פילפל שחור .


  • 28

    קינמון .


  • 29

    2 כפות סוכר חום .


  • 30

    כף סילאן .


  • 31

    מיץ מלימון טרי .


  • 32

    2 כוסות מים רותחים.


  • 33

    לערבב טוב .


  • 34

    ולשפוך על הבצל .


  • 35

    להביא לרתיחה ולהנמיך .


  • 36

    לבשל עד שנגמרים הנוזלים .


  • 37

    מדי פעם לנער מצד לצד את הסיר שלא ידבק והנוזלים יגיעו להכל .


1

לקלף את הבצל לחרוץ חריץ לאורך הבצל .


2

להניח עג׳ צלחת .


3

לכסות במיכסה של המיקרוגל .


4

ולהפעיל על חום גבוה ל9 דקות .


5

לקרר ולהפריד את הגלידים .


6

למילוי .


7

לשים בסיר .


8

3 כוסות אורז .


9

סיבוב שמן .


10

צרור כוסברה קצוצה .


11

מלח .


12

פילפל שחור .


13

חצי כפית פפריקה גרוסה .


14

כף סוכר חום.


15

מים מעל האורז .


16

לבשל חצי בישול .


17

לסחוט חצי לימון ולערבב טוב .


18

לקרר.


19

הרכבת המנה ובישול .


20

לקחת עלה של בצל למלא בחופן אורז ולסגור שהעלה יהיה אחד על השני ולא יפול אורז מהפתח .


21

לסדר בסיר בצורה עגולה .


22

בקערה להכין רוטב .


23

2 סיבובים שמן .


24

חצי כפית פפריקה גרוסה .


25

כפית פפריקה בשמן.


26

מלח .


27

פילפל שחור .


28

קינמון .


29

2 כפות סוכר חום .


30

כף סילאן .


31

מיץ מלימון טרי .


32

2 כוסות מים רותחים.


33

לערבב טוב .


34

ולשפוך על הבצל .


35

להביא לרתיחה ולהנמיך .


36

לבשל עד שנגמרים הנוזלים .


37

מדי פעם לנער מצד לצד את הסיר שלא ידבק והנוזלים יגיעו להכל .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים