ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
פטריות טריות חתוכות לקוביות
-
-
-
-
-
2 קוביות תיבול בטעם פטריות (של קנור)
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עד לשקיפות ולהוסיף את הגזר.
-
2
להוסיף את הבשר ולטגן עד שישחים מעט.
-
3
להוסיף את הפטריות ואת הגמבה, את המלח והפלפל שחור ולערבב.
-
4
להוסיף קוביה אחת ולערבב.
-
5
להניח לזה להתבשל כ5 דקות, הירקות והבשר אמורים להוציא את המיץ שלהם.
-
6
להוסיף את האורז ולבשל כ3 דקות תוך כדי בחישה.
-
7
להוסיף את האורז, קוביית התיבול האחרונה והמים ולבשל עם מכסה סגור כ15-20 דקות, לערבב מידי פעם.
1
לטגן את הבצל עד לשקיפות ולהוסיף את הגזר.
2
להוסיף את הבשר ולטגן עד שישחים מעט.
3
להוסיף את הפטריות ואת הגמבה, את המלח והפלפל שחור ולערבב.
4
להוסיף קוביה אחת ולערבב.
5
להניח לזה להתבשל כ5 דקות, הירקות והבשר אמורים להוציא את המיץ שלהם.
6
להוסיף את האורז ולבשל כ3 דקות תוך כדי בחישה.
7
להוסיף את האורז, קוביית התיבול האחרונה והמים ולבשל עם מכסה סגור כ15-20 דקות, לערבב מידי פעם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים