אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני אורז

3,017
צפיות

שולה מוש

המתכון של
שולה מוש

ריזוטו בשרי מהמטבח הבוכרי בתוספת קיטניות מאש ולוביאה

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כוס מאש
  • 1 כוס לוביאה
  • 1 כוסות אורז (רצוי עגול)
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • 400 גר' בשר בקר/הודו חתוך לקוביות קטנות
  • מלח, כמון, פ.שחור, מ.עוף
  • 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר קטן להרתיח כ-5 דק' את שתי סוגי הקטניות ולסננן ..


  • 2

    בסיר עמוק לטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף את הגזר והבשר ולטגן כ 6-7 דק' ולתבל בכמון ופ.שחור להוסיף כליטר מים רותחים ולהוסיף את הקטניות שסיננו. .


  • 3

    על להבה בינונית לבשל כחצי שעה (רתיחה עדינה מכסה חצי פתוח). .


  • 4

    מתבלים במלח, מ.עוף ומוסיפים את האורז השטוף (עם חסרים נוזילים ניתן להוסיף מים רותחים ולתקן תיבול לפי הטעם)..


  • 5

    על להבה נמוכה עם מכסה סגור .


  • 6

    מבשלים עד שהאורז מוכן. .


  • 7

    האוכל אמור להיראות כמו ריזוטו..


1

בסיר קטן להרתיח כ-5 דק' את שתי סוגי הקטניות ולסננן ..


2

בסיר עמוק לטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף את הגזר והבשר ולטגן כ 6-7 דק' ולתבל בכמון ופ.שחור להוסיף כליטר מים רותחים ולהוסיף את הקטניות שסיננו. .


3

על להבה בינונית לבשל כחצי שעה (רתיחה עדינה מכסה חצי פתוח). .


4

מתבלים במלח, מ.עוף ומוסיפים את האורז השטוף (עם חסרים נוזילים ניתן להוסיף מים רותחים ולתקן תיבול לפי הטעם)..


5

על להבה נמוכה עם מכסה סגור .


6

מבשלים עד שהאורז מוכן. .


7

האוכל אמור להיראות כמו ריזוטו..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים