הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהריזוטו בשרי מהמטבח הבוכרי בתוספת קיטניות מאש ולוביאה
בסיר קטן להרתיח כ-5 דק' את שתי סוגי הקטניות ולסננן ..
בסיר עמוק לטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף את הגזר והבשר ולטגן כ 6-7 דק' ולתבל בכמון ופ.שחור להוסיף כליטר מים רותחים ולהוסיף את הקטניות שסיננו. .
על להבה בינונית לבשל כחצי שעה (רתיחה עדינה מכסה חצי פתוח). .
מתבלים במלח, מ.עוף ומוסיפים את האורז השטוף (עם חסרים נוזילים ניתן להוסיף מים רותחים ולתקן תיבול לפי הטעם)..
על להבה נמוכה עם מכסה סגור .
מבשלים עד שהאורז מוכן. .
האוכל אמור להיראות כמו ריזוטו..