אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני אורז

15,463
צפיות

קיצ'רי

המתכון של
קיצ'רי

אורז מהעדה העיראקית הולך מצויין עם דגים מטוגנים או אשל או ביצת עין מעל

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אורז
  • עדשים כתומות
  • מלח
  • רסק עגבניות
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • שום
  • כמון
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר להרתיח 4 כוסות מים עם כף מחוקה רסק עגבניות .


  • 2

    כף פפריקה מתוקה .


  • 3

    קורט פלפל שחור .


  • 4

    כפית מלח .


  • 5

    כפית כורכום .


  • 6

    לשטוף 2 כוסות אורז עם כוס עדשים 2 כפות שמן.


  • 7

    להוסיף לסיר .


  • 8

    להנמיך להבה ולבשל 15 דקות בינתיים נטגן עם 2 כפות שמן 4 שיני שום כתוש (בזהירות שלא ישרף)נוסיף 2 כפות גדושות כמון, נערבב ונוסיף לסיר לעוד בישול של 10 דקות. .


1

בסיר להרתיח 4 כוסות מים עם כף מחוקה רסק עגבניות .


2

כף פפריקה מתוקה .


3

קורט פלפל שחור .


4

כפית מלח .


5

כפית כורכום .


6

לשטוף 2 כוסות אורז עם כוס עדשים 2 כפות שמן.


7

להוסיף לסיר .


8

להנמיך להבה ולבשל 15 דקות בינתיים נטגן עם 2 כפות שמן 4 שיני שום כתוש (בזהירות שלא ישרף)נוסיף 2 כפות גדושות כמון, נערבב ונוסיף לסיר לעוד בישול של 10 דקות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים