הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאורז מלא אין צורך לכסות ואין חשש לפתוח את הסיר ולערבב באמצע, אני מכינה גם עם אורז בסמתי אך אז המבשלת בחום נמוך ובמכסה סגור.
להשרות את האורז כשעתיים לפני ההכנה.
את קוביות התרד להניח על מסננת בכיור עד להכנה, אין צורך להפשיר מראש .
לקצוץ את הבצל ולאדות בסיר מעט שמן זית.
לפרוס את שיני השום לפרוסות דקות ולהוסיף לבצל לעוד כ-2 דק'.
לחתוך את קוביות התרד לרצועות להוסיף לבצל לאדות ביחד.
להוסיף לימון, דבש ותבלינים לפי הטעם, לערבב קלות.