לטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף פיטריות לטגן 2-3 דקות להוסיף גזר לטגן עוד 2-3 דקות להוסיף את קוביות העוף או הבשר טחון עד שישנו את הצבע עוף ללבן בשר לאפרפר תלוי מה אנו עושים .
לטגן 2-3 דקות להוסיף מים רותחים סמ׳ מעל האורז להביא לרתיחה לערבב לכסות ולהנמיך להבה לבשל עד לספיגת הנוזלים לערבב לכבות את הגז ולהשאיר סיר סגור ל5-7 דקות ולהגיש לצד סלט ירקות .
1
לטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף פיטריות לטגן 2-3 דקות להוסיף גזר לטגן עוד 2-3 דקות להוסיף את קוביות העוף או הבשר טחון עד שישנו את הצבע עוף ללבן בשר לאפרפר תלוי מה אנו עושים .
לטגן 2-3 דקות להוסיף מים רותחים סמ׳ מעל האורז להביא לרתיחה לערבב לכסות ולהנמיך להבה לבשל עד לספיגת הנוזלים לערבב לכבות את הגז ולהשאיר סיר סגור ל5-7 דקות ולהגיש לצד סלט ירקות .