500-700 גרם שווארמה הודו חתוך לקוביות(כל בשר אחר שאוהבים בקר, חזה עוף/ הודו)
מלח, פלפל שחור, מרק עוף, מ. לימון
3-4 כוסות מים רותחים
2 כוסות אורז עגול שטוף
צרור של כוסברה קצוצה
(ניתן להוסיף גם בזמן הטיגון
כף גדושה של רסק
2 עגבניות חתוכות)
אופן ההכנה
1
בסיר רחב לשים שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את הגזר והבשר ולהמשיך לטגן מס' דקות. לתבל במלח, פלפל שחור, מרק עוף, מ. לימון ולהוסיף 3-4 כוסות מים רותחים, לבשל על להבה בינונית עם מכסה חצי פתוח למשך 15-20 דק' ( רתיחה עדינה ). לטעום ולתקן טעמים ולהוסיף את האורז השטוף לערבב את התבשיל. לבשל על להבה קטנה עם מכסה סגור ומידי פעם לערבב למשך 15-20 דק' (ואם חסר נוזלים להוסיף מים רותחים ולא לשכוח לתבל). ברגע שהאורז מוכן להוסיף את הכוסברה לערבב טוב טוב ולהגיש, מומלץ לאכול חם. .
1
בסיר רחב לשים שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את הגזר והבשר ולהמשיך לטגן מס' דקות. לתבל במלח, פלפל שחור, מרק עוף, מ. לימון ולהוסיף 3-4 כוסות מים רותחים, לבשל על להבה בינונית עם מכסה חצי פתוח למשך 15-20 דק' ( רתיחה עדינה ). לטעום ולתקן טעמים ולהוסיף את האורז השטוף לערבב את התבשיל. לבשל על להבה קטנה עם מכסה סגור ומידי פעם לערבב למשך 15-20 דק' (ואם חסר נוזלים להוסיף מים רותחים ולא לשכוח לתבל). ברגע שהאורז מוכן להוסיף את הכוסברה לערבב טוב טוב ולהגיש, מומלץ לאכול חם. .