לןגן

ריזוטו בשרי ממטבח הבוכרי "שולה"

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 02/08/2017 | 14:11
ריזוטו בשרי ממטבח הבוכרי "שולה"

תקציר המתכון: מאכל בוכרי "שולה" סגנון של ריזוטו בשרי מהמטבח הבוכרי

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לשים שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את הגזר והבשר ולהמשיך לטגן מס' דקות. לתבל במלח, פלפל שחור, מרק עוף, מ. לימון ולהוסיף 3-4 כוסות מים רותחים, לבשל על להבה בינונית עם מכסה חצי פתוח למשך 15-20 דק' ( רתיחה עדינה ). לטעום ולתקן טעמים ולהוסיף את האורז השטוף לערבב את התבשיל. לבשל על להבה קטנה עם מכסה סגור ומידי פעם לערבב למשך 15-20 דק' (ואם חסר נוזלים להוסיף מים רותחים ולא לשכוח לתבל). ברגע שהאורז מוכן להוסיף את הכוסברה לערבב טוב טוב ולהגיש, מומלץ לאכול חם.