תקציר המתכון: מאכל בוכרי "שולה" סגנון של ריזוטו בשרי מהמטבח הבוכרי
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בסיר רחב לשים שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את הגזר והבשר ולהמשיך לטגן מס' דקות. לתבל במלח, פלפל שחור, מרק עוף, מ. לימון ולהוסיף 3-4 כוסות מים רותחים, לבשל על להבה בינונית עם מכסה חצי פתוח למשך 15-20 דק' ( רתיחה עדינה ). לטעום ולתקן טעמים ולהוסיף את האורז השטוף לערבב את התבשיל. לבשל על להבה קטנה עם מכסה סגור ומידי פעם לערבב למשך 15-20 דק' (ואם חסר נוזלים להוסיף מים רותחים ולא לשכוח לתבל). ברגע שהאורז מוכן להוסיף את הכוסברה לערבב טוב טוב ולהגיש, מומלץ לאכול חם.