1/2 ק"ג בשר (חתוך לקוביות) מה שאוהבים הודו, בקר, עוף
3 כוסות אורז
1/2 כוס שמן
1 כוס גרגירי חומוס מושרים וקלופים
12 - 10 שיני שום כתושים
מלח, פלפל שחור, וכמון
3 כוסות מים רותחים (בערך)
אופן ההכנה
1
בסיר טפלון נשים את שמן, ונטגן את הבצל עד להזהבה קלה, נוסיף את הגזרים ונמשיך לטגן מספר דקות. נתבל בכף מחוקה של מלח, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק, 1 כפית כמון. נוסיף את הבשר ( אני עשיתי תערובת של בשרים הודו ובקר). במהלך הטיגון כל הזמן לערבב..
2
להוסיף 3 כוסות מים רותחים ואת גרגירי החומוס ולתקן טעמים. לבשל בערך 20 דקות על להבה בינונית עם מכסה חצי פתוח (רתיחה עדינה)..
3
להוסיף את השום (כתוש) ולערבב, וכעת לשטוף את האורז ולסנן ולשים על התבשיל, (על להבה גדולה) ולערבב את הכל. .
4
מכאן כמו תהליך של אורז רגיל. 35 דקות על להבה קטנה .
1
בסיר טפלון נשים את שמן, ונטגן את הבצל עד להזהבה קלה, נוסיף את הגזרים ונמשיך לטגן מספר דקות. נתבל בכף מחוקה של מלח, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק, 1 כפית כמון. נוסיף את הבשר ( אני עשיתי תערובת של בשרים הודו ובקר). במהלך הטיגון כל הזמן לערבב..
2
להוסיף 3 כוסות מים רותחים ואת גרגירי החומוס ולתקן טעמים. לבשל בערך 20 דקות על להבה בינונית עם מכסה חצי פתוח (רתיחה עדינה)..
3
להוסיף את השום (כתוש) ולערבב, וכעת לשטוף את האורז ולסנן ולשים על התבשיל, (על להבה גדולה) ולערבב את הכל. .
4
מכאן כמו תהליך של אורז רגיל. 35 דקות על להבה קטנה .